Open Hiring

Een baan zonder sollicitatiegesprek

Open Hiring

Een baan zonder sollicitatiegesprek

Open Hiring is mensen aannemen die wíllen werken, zonder vragen te stellen. Aan de slag gaan zonder sollicitatiegesprek, cv of bemoeienis van de overheid. Iedereen is welkom, ongeacht wat zij in het verleden hebben gedaan, welke opleiding of ervaring zij hebben. Iedereen heeft zo zijn eigen verhaal. Het enige wat telt bij Open Hiring, is dat wat iemand vandaag wil en komt doen, dat diegene dat nu waarmaakt. Zonder vragen.

We sluiten in het werving-en-selectieproces bewust en onbewust veel mensen buiten. Met Open Hiring biedt u nieuwe perspectieven voor mensen die vanwege bijvoorbeeld ontbrekende diploma’s, hun achternaam, leeftijd of persoonlijke omstandigheden, ongewenst zijn uitgesloten op de arbeidsmarkt. De praktijk bewijst: u krijgt daarvoor gemotiveerde mensen die willen laten zien wat ze waard zijn.

Netwerk vergroten
Regio Midden-Brabant telt inmiddels vijf bedrijven die via Open Hiring aan de slag zijn. Hun succes was de aanleiding voor Het OndernemersAkkoord Midden-Brabant om samen met ons, WSP Werkhart, het netwerk van Open Hiring-bedrijven te vergroten. We doen dat samen met maatschappelijk ontwikkelaar Start Foundation, de organisatie die Open Hiring op de Nederlandse arbeidsmarkt heeft geïntroduceerd.

Meer informatie
In de brochure Open Hiring Midden-Brabant ontdekt u hoe u gemotiveerde mensen kunt werven via Open Hiring. En wat Het OndernemersAkkoord Midden-Brabant en Start Foundation daarin kunnen betekenen.

Doet u ook mee?
Bent u klaar voor Open Hiring in uw bedrijf of wilt u meer weten over Open Hiring? Dan nodigen wij u graag uit voor een telefonisch gesprek. Laat daarvoor uw gegevens achter op: www.openhiring.nl/middenbrabant.

Bedrijven in Midden-Brabant die al gestart zijn met Open Hiring…is jouw bedrijf de volgende?