Open Hiring >>> GEANNULEERD

Midden-Brabant

Open Hiring Bijeenkomst – GEANNULEERD

  • 8 oktober 2020
  • 15:00 uur - 17:00 uur
  • Prise d'eau, Tilburg

U bent op zoek naar een gemotiveerde werknemer voor een vacature? Open Hiring reikt u hiervoor een nieuwe oplossing aan: een baan zonder sollicitatiegesprek.

Open Hiring vraagt van werkgevers mensen die, enkel zeggen het werk te willen en te kunnen doen, zonder sollicitatiegesprek aan te nemen. Hiermee biedt u nieuwe perspectieven voor mensen die vanwege bijvoorbeeld ontbrekende diploma’s, hun achternaam, leeftijd of persoonlijke omstandigheden, ongewenst zijn uitgesloten op de arbeidsmarkt. De praktijk bewijst: u krijgt daarvoor gemotiveerde mensen die willen laten zien wat ze waard zijn.

De werkzoekende bepaalt zelf of hij geschikt is. Wie interesse toont, komt op een wachtlijst en zo gauw er een plek is, heeft hij een baan. Regio Midden-Brabant telt inmiddels drie bedrijven die werven via Open Hiring. Hun succes was de aanleiding voor het OndernemersAkkoord en WerkgeversServicepunt Werkhart om een bijeenkomst te organiseren. Zij doen dat samen met maatschappelijk ontwikkelaar Start Foundation, de organisatie die Open Hiring op de Nederlandse arbeidsmarkt heeft geïntroduceerd.

Helaas kan de bijeenkomst niet doorgaan. Wanneer u interesse heeft in Open Hiring dan kunt u contact opnemen met Start Foundation.

Alvast meer weten wat Open Hiring voor uw bedrijf kan betekenen?
Lees de brochure Open Hiring Midden-Brabant of kijk op www.openhiring.nl.