WerkgeversServicepunt Werkhart

Samen sterker

Het WerkgeversServicepunt

Het WerkgeversServicepunt (WSP) Werkhart helpt u bij het versterken van uw bedrijf. Dat doen we door u te adviseren, te ondersteunen en te voorzien van passende werknemers.

Het WSP Werkhart ondersteunt werkgevers in de regio bij de werving en selectie van personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt. Als publieke organisatie willen wij werkgevers in de regio bovendien inspireren tot sociaal ondernemen. Zo versterken we samen de regionale arbeidsmarkt en economie.

Bij de Diamant-groep ben ik gestart met een training om inzicht te krijgen welk beroep bij mij past.

Dylan

Door te starten met een werkervaringsplaats konden we allebei rustig kijken of het klikte.

Sandra

Ik krijg hier de kans om nieuwe dingen te leren en doe hier mee als volwaardig teamlid.

Anthony

Samenwerkingsverband

WSP Werkhart is een samenwerking tussen UWV, gemeenten, Sociale Werkbedrijven en Leren en Werken in de arbeidsmarktregio Midden-Brabant.

Onze missie

WSP Werkhart ondersteunt werkgevers in de regio Midden-Brabant die personeel zoeken of vragen hebben over de arbeidsmarkt en de bijbehorende wet- en regelgeving. We helpen deze werkgevers snel, deskundig en kosteloos met precies dié informatie en begeleiding die ze nodig hebben. Als publieke organisatie willen wij werkgevers in de regio bovendien inspireren tot sociaal ondernemen. Zo versterken we samen de regionale arbeidsmarkt en economie.

Onze visie

WSP Werkhart wil de regio Midden-Brabant sterker maken in economisch en sociaal opzicht. Om dit te bereiken moedigen we werkgevers aan om kansen te bieden aan mensen die extra hulp kunnen gebruiken. Samen met ondernemers en onderwijsinstellingen willen wij ons ontwikkelen tot het dienstverlenend hart van werkend en werkgevend Brabant.

Contact? Bel of mail ons!

Bent u op zoek naar personeel? Heeft u een vraag over sociaal ondernemen, personeel opleiden of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem contact op met onderstaande adviseur die uw sector vertegenwoordigd. Op basis van uw behoefte wordt uw vraag opgepakt door de juiste professional.

Rilana de Bruine

Logistiek

Mark van Wanrooij

Leisure | Zakelijke dienstverlening

Margot de Brouwer

Techniek

Marieke van Kempen

Zorg en Welzijn | SROI

Onze partners